Елена от Ергенът гостуваше днес в Би Ти Ви, където

...
Елена от Ергенът гостуваше днес в Би Ти Ви, където
Коментари Харесай

Днес в ефир: Елена от "Ергенът" го направи, хвърли адска бомба!

Елена от " Ергенът " гостуваше през днешния ден в Би Ти Ви, където направи две неща - още веднъж натри носа на пренебрегналия я Евгени Генчев, само че и съществено озадачи феновете. Казано накратко, Елена-Антоанета сподели и си го сподели, че не си е взела урок от предаването, в противен случай - остава си същата.

Тя шокира потребителите в нета, които я упрекваха, че се е " постилала като чердже " под краката на пианиста, с обещанието си да не се трансформира. Каквото и да й коства това и колкото и мъже да я отхвърлят.

" Да, аз съм такава и ще бъда такава. Човек би трябвало да си следва личната природа. Аз демонстрирах на този човек, на Евгени, че съм влюбена в него и в действителност бях. Е, той не се оказа задоволително мъж и задоволително мощен, с цел да одобри и да понесе моята мощ и искреност. Нищо, не преставам напред. И в случай че ще още 25 души да ми счупят сърцето, отново ще се държа по същия метод, когато се влюбя. Защото знам, че 26-ия ще е моят човек ", съобщи твърдо Елена.

Тя даде да се разбере и че Генчо ще го " яде огромен " с Валерия и загатна, че знае неща, които не са публично притежание за двамата и които демонстрират, че изборът му е бил неверен. Просто, тъй като веганката и кучкарка го ранява повече, в сравнение с да го обича.

Но, по този начин е. Всички знаем, че Валерия плени Евгени тъкмо с това - с мъчен темперамент, огромна уста, само че и голяма доза егоцентризъм. Да забележим до каква степен ще я добутат...

Тагове: Евгени Генчев Валерия Георгиева Ергенът Елена от Ергенът Елена-Антоанета влюбена
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР