Елена не спечели сърцето на ергена Евгени, но взе славата

...
Елена не спечели сърцето на ергена Евгени, но взе славата
Коментари Харесай

Елена се оказа истинската победителка от Ергенът

Елена не завоюва сърцето на ергена Евгени, само че взе славата и стремглаво забогатя след шоуто. Татуираната кокона се скъсва да популяризира най-различни артикули. Това, несъмнено, носи на редакторката солидни доходи. Нещо, с което победителката Валерия не може да се похвали. От близо месец Елена е заливана с предложение да стане рекламно лице на техните марки, научи „ България Днес “.

Редакторката съвсем всеки ден промотира най-различни артикули - обувки, дънки, аксесоари. Елена е търсена от най-големите компании. А повода е доста елементарна - тя се трансформира в фаворитка на феновете със своята откровеност. Едва ли главната упоритост на Елена е била да бъде рекламно лице на десетки марки. Но откакто не съумя най-малко към този момент да грабне сърцето на Евгени, това си е някаква разтуха. А победителката Валерия не е търсена от никого и промотира единствено своя подслон за бездомни кучета. Напоследък пък се заприказва, че сред моделката и пианиста Евгени има търкания и двамата си дават къса отмора един от различен.

„ Не съм с разрушено сърце. Затворила съм страницата с Евгени, изключително откакто изгледах епизодите. Чувствам се даже победителка, откакто видях някои неща. Няма връщане обратно “, изясни неотдавна в изявление Елена. Тя схваща, че ще е част от шоуто, в последния миг. Получава позвъняване с позитивен отговор 3 седмици преди да стартират фотосите. Елена признава, че е чела специфична книга за подготовка. „ Тя е на американски влогъри, които са изгледали всички серии на предаването зад Океана - 24 сезона . Научих доста облици. Това ми оказа помощ ужасно доста “, добави още редакторката. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР