Елена Маргаритова Нонева е адвокат от Стара Загора, председател на

...
Елена Маргаритова Нонева е адвокат от Стара Загора, председател на
Коментари Харесай

Мандатоносител на „Промяната“ поведе листата на комунистите в Стара Загора

Елена Маргаритова Нонева е юрист от Стара Загора, ръководител на Политическо придвижване „ Социалдемократи “. През 2021 година дружно с партията „ Средна европейска класа “ са мандатоносител на обединението „ Продължаваме промяната “ на Кирил Петков и Асен Василев.

На настоящите локални избори Елена Нонева е записана като лидер на листата на коалиция „ Неутрална България “ в Стара Загора. Съставът на групировката е от Комунистическа партия на България, Българска комунистическа партия, Партия българските комунисти, Нова мощ и „ Русофили за възобновление на Отечеството “, написа Tribune.

Председател на „ Русофили за възобновление на Отечеството “ е Николай Малинов – глобен по „ Магнитски “, награден с медал от Владимир Путин, обвиняем за шпионаж в интерес на Русия.

По време на 47-то Народно заседание партията на Елена Нонева получава 90 % от дотацията за „ Продължаваме промяната “ – за 2021 година сумата е над 630 000 лв..

За 2022 година, още веднъж по линия на дотацията, партията ѝ е получила над 200 000 лв.. От това излиза, че акцията на глобени по „ Магнитски “ съветски шпиони, на русофили и комунисти, които се борят против участието на България в НАТО и Европейски Съюз, се финансира с пари, които са дадени от „ евроатлантиците “ от „ Промяната “.

Тук следва да се подсети, че техният народен представител и мечтана кандидатура за кмет на Бургас – Константин Бачийски, беше един от дребното, които не поддържаха глобите против Русия, наложени поради войната в Украйна, в Народното събрание.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР