Елена Гунчева от ПП Възраждане напуска партията и парламента. Тя

...
Елена Гунчева от ПП Възраждане напуска партията и парламента. Тя
Коментари Харесай

Гунчева: Напускам заради Костадинов, който многократно ми е казвал как да гласувам

Елена Гунчева от Политическа партия " Възраждане " напуща партията и Народното събрание. Тя заяви това с пост във Facebook.

" След приключване на болничните ми, ще си подам оставката като депутат и ще напусна Възраждане, макар че още имам вяра на концепциите. Но към този момент нямам доверие на водача, написа пловдивският народен представител.

Тя удостовери, че напуща освен партията, само че и Народното събрание.

" Категорчно няма да остана самостоятелен народен представител. Напускам Народното събрание, тъй като това е кардинален въпрос. Напускам заради  Костадин Костадинов, който неведнъж ми е казвал по какъв начин да гласоподавам. Според мен никой няма право да остане в Народното събрание, в случай че е напуснал парламентарната си група, разяснява Гунчева пред bTV.

Тя изброява проблеми с пиара, безредната законодателна активност, възбрана за медийни изяви, кадровата политика на партията и други Гунчева беше единственият отсъстващ от залата народен представител, когато се гласуваше вотът на съмнение към кабинета. От партията тогава оповестиха, че е в болничен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР