Елена Гунчева и Цвета Галунова са двамата народни представители, които

...
Елена Гунчева и Цвета Галунова са двамата народни представители, които
Коментари Харесай

Две от нежните остриета на `Възраждане` щели да подкрепят кабинета `Василев` -

Елена Гунчева и Цвета Галунова са двамата народни представители, които биха подкрепили неосъществения проектокабинет " Василев ", твърди източник на OFFNews от Народното събрание.

Преди час вицепремиеът и финансов министър в оставка Асен Василев заяви, че за миналата седмица Политическа партия събрали поддръжката на 117 депутати, при нужни 121. Това значи, че ръководещите са привлекли единствено двама почтени и самостоятелни депутати. Заради това сега Василев връща неизпълнения мандат на президента Румен Радев. 

Елена Гунчева  не се появи, с цел да гласоподава по вота на съмнение, а няколко дни по-късно разгласи че напуща Народното събрание. Депутатката се сбогува с Народно събрание с обвинявания към водача Костадин Костадинов. Нещо повече, тя съобщи, че групата ѝ гласувала в синхрон с ГЕРБ-СДС, което противоречало на правилата ѝ. Няколко дни по-късно тя се отхвърли и съобщи, че става самостоятелен народен представител. До последно тя твърдеше, че се чуди дали да поддържа втория кабинет на " Продължаваме промяната ".

Името на Цвета Галунова стартира да се спряга като евентуален разколник миналата седмица. Преди два дни, тя съобщи, че няма да напуща " Възраждане " и продължава да се бори за идеите си. Източникът ни твърди, че Галунова би подкрепила кабинета при гласоподаване в зала, само че без да напуща " Възраждане ". Той твърди, че това се дължи на натиска, на който е подложена в групата на Костадин Костадинов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР