Елена Георгиева и нейният 14-годишен син не могат да се

...
Елена Георгиева и нейният 14-годишен син не могат да се
Коментари Харесай

Елена и нейният 14-годишен син не могат да се приберат в България заради лечение в Израел

Елена Георгиева и нейният 14-годишен наследник не могат да се приберат в България поради лекуване в Израел. Той има онкологично заболяване и минава през лечения в Йерусалим. Преди лекуването да завърши, те няма по какъв начин да тръгнат към дома.

„ Ние пристигнахме в Йерусалим в средата на април на Великден. Пристигнахме за трансплантация на костен мозък и лекуването завърши за две седмици, само че преди този момент няма по какъв начин да се приберем. Предстои доста значимо проучване, което би трябвало да създадем “, описа Георгиева.

„ В Йерусалим е умерено и сме надалеч от линията Газа. Страхуваме се, всичко стартира внезапно. Ние в началото не знаехме какво се случва в събота сутринта. Изведнъж получихме известие от болничното заведение, че би трябвало да се скрием в бомбоубежища. Съботата целия ден беше по този начин – чуваха се ракети, падащи бомби, всичко се тресеше. В понеделник имаше бомбена офанзива над Йерусалим. От тогава е умерено “, добави тя.

Българката изясни, че синът ѝ схваща какво се случва. „ Аз не му демонстрирам, че съм уплашена, само че се тормози по какъв начин ще се приберем. От посолството се свързаха с мен, а по-късно и от външно министерство за проведен полет, в който не можахме да се включим. Трябва да създадем това проучване и да приключим лекуването. Преминахме доста дълъг път на лекуване, заболяването е доста тежка “, сподели тя пред bTV. 

Тя изясни, че ще приказва с лекуващия доктор след проучването да се приберат в България, тъй като по-късно не се знае какво ще се случи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР