Елена е поредният участник, който напуска трети сезон на „Игри

...
Елена е поредният участник, който напуска трети сезон на „Игри
Коментари Харесай

Войникът от "Игри на волята" изхвърли от шоуто хубавата Елена

Елена е следващият участник, който напуща трети сезон на „ Игри на волята: България “ след загуба против Отшелника Мартин.

Въпреки напъните, които постави Елена, водната част от играта много я затрудни и тя изостана от началото на борбата. Професионалният боен съумя още веднъж да покаже опциите си на Арената, да отбрани територията си и да се завърне на Плажа на отшелника. В многокомпонентната борба той без проблем и със забележителна преднина съумя да победи фитнес треньора и резервира мястото си в битката за огромната премия.

Освен новите 100 гроша, които Мартин завоюва, на Плажа на отшелника той откри и специфична премия – въдица. „ Толкова доста се надявам на тази премия. Чаках я дълго и доста се зарадвах. Това е нещото, от което имах най-голяма потребност “, показа военният разгорещено откакто се завърна на необитаемата локация.



И тази седмица териториалната борба бе същински непредвидима и цялостна с непредвидени обрати до последния миг. Минаване по халки на ръце, гребане с кану, преместване на тежки сандъци, копаене и пъзел бяха единствено част от детайлите, които оптимално затрудниха участниците. Въпреки първичната преднина на Приключенците, Жълтите стигнаха до пъзела първи, само че с непредвиден поврат Бойците, които бяха изостанали съществено, съумяха да сграбчен успеха. Благодарение на капитана Неделчо, те подредиха пъзела за негативно време и взеха ключа от Резиденцията. Стопанството остана за Жълтите, а през идната седмица на Дивата река ще оцеляват Приключенците.

Ще успее ли Мартин да хване риба с новата облага? Тежко ли ще премине нощта на Дивата река за Приключенците и ще продължат ли със свадите между тях? Как ще отпразнуват Бойците успеха в Резиденцията след последната седмица на апетит и ограничения? Симеон, Рабухчиев или Неделчо ще грабне първото място в капитанската борба? Ще избере ли капитанът победител персонална полза или ще избра такава за цялото племе? – не пропускайте за видите в епизода довечера от 21:00 ч. по NOVA.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР