Елена е една от чувствителните участнички във Фермата“. Тя не

...
Елена е една от чувствителните участнички във Фермата“. Тя не
Коментари Харесай

Изповедта на Елена от „Фермата“ за баща й: Той е клошар без крака

Елена е една от сензитивните участнички във „ Фермата “. Тя не реагира добре на новината, че ще би трябвало да колят животни, с цел да се изхранват. Тази реакция не е лишена от логичност, поради обстоятелството, че тя се занимава професионално с дресировка на кучета-водачи и разумно е привързана към животните. Въпреки че до този миг, тя не беше споделяла персонални истории, Елена описа пред Франческа и Анита за сложното си детство и проблемите с татко си. Изповедта й бе персонална и трогваща. Баща й сега е неработоспособен и клошар, както излиза наяве от описа на младото момиче.

Баща й е с два ампутирани крайници и е инвалид. Първата ампутация е станала наложителна, откакто той се е напил и задремал на открито, а от студа крайникът е измръзнал. Причината за втората ампутация пък е тромб. Въпреки това Елена не усеща жалост към родителя си и си има основателна причина за това. Оказва се, че той има сериозен проблем с алкохола и то още от млади години.

Всичко стартира преди още Елена да бъде родена.

От изповедта на момичето излиза наяве, че тя имала доста мъчно детство, поради държанието на татко си. Той и майка й са живеели с родителите му, които са го подтикнали да си пийва вечер, само че даже когато лекарите са го посъветвали това да спре, той не е последвал съвета им. След това той почнал да бие майка й, а родителите му се правели, че не го виждат. В последна сметка майка й и татко й се развеждат, а по-късно Елена получавала разнообразни обещания от татко си, които обаче той в никакъв случай не изпълнявал като да вземем за пример да я заведе в парка или да й купи маратонки. В момента младата жена постоянно получава позвънявания от служителите на реда, които й споделят, че татко й проси в центъра на София, само че тя не се впечатлява от това. Тя твърди, че той не е фактор в живота й и в никакъв случай няма да бъде.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР