Елена Динева, жената на хазартния бос Васил Божков, остава в

...
Елена Динева, жената на хазартния бос Васил Божков, остава в
Коментари Харесай

Окончателно: Жената на Васил Божков остава в ареста

Елена Динева, дамата на хазартния необут Васил Божков, остава в ареста. Това реши преди минути Апелативният профилиран съд в София. Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване, заяви "24 часа ".

Елена Динева е упрекната за присъединяване в незаконна група, ръководена от мъжа й. Той е в Обединените арабски емирства и се чака изгонването му.

Преди седмица Специализираният съд, реши, че няма заплаха Динева да се укрие, в случай че излезе на независимост. Още не била отпаднала обаче заплахата от осъществяване на закононарушение, което да попречи на следствието.

Арест за служителка на Божков, уреждала срещите му със сводници и иманяри

Самият Васил Божков е с повдигнати 11 обвинявания за началник на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, за подбуждане на закононарушение по работа и други действия. Освен това е разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди.

Хазартният необут се укрива в Обединените арабски емирства, като България към този момент изпрати документите за неговата есктрадиция. Преди седмица съдът дефинира мярка задържане под стража за 72 часа на Божков и съратника му - Георги Попов, в случай че двамата бъдат върнати на българска територия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР