Елена, дъщерята на доц. Атанас Мангъров е истинска хубавица. Младата

...
Елена, дъщерята на доц. Атанас Мангъров е истинска хубавица. Младата
Коментари Харесай

Щерката на Мангъров изуми всички! Невероятна красавица е – СНИМКИ

Елена, дъщерята на доцент Атанас Мангъров е същинска красавица. Младата дама, която работи като фармацевт в частна компания, е наследила най-хубавите черти от майка си и татко си.


За нея доцент Мангъров споделя, че му е като сестра и признава, че Елена му е уязвимост.
Тя е приключила фармация в Медицинския университет в Пловдив, а информация с биографията ѝ демонстрира, че преди този момент е учила същата компетентност в столицата на прилежаща Македония – Скопие.

Фармацията обаче не е първият ѝ избор след завършването на приблизително в Първа британска гимназия София. Елена е учила и бизнес администрация и стопанска система в суперскъпия частен Американски лицей в Благоевград, където годишната такса за образование е 12 хиляди $.

Доц. Мангъров не обича фокуса на медиите да пада върху персоналния му живот.
Със брачната половинка му Ана все още са разграничени, само че не престават да се виждат.
В едно от редките си изявления доцентът дефинира брачната половинка си като „ засукана хубавица “.

Всъщност двамата се срещат още, до момента в който са студенти. Тогава той има потребност от помощ и търси някой, който да попълня статистическите му данни. Оказва се Ана, с която заживяват дружно.

„ Някой ми сподели, че има една засукана хубавица, която доста схваща. И аз отивам при нея и ѝ споделям: „ Ето това са данните и ще си платя “. И тя седна да ги прави.

Първа таблица, втора, трета таблица и след това се родиха децата. Така и не си платих “, споделя през смях Мангъров, като отбелязва, че не се е оженил за софиянка за жителство, а по обич.

Ана има наследник – Борислав от първия си брак, сега той живее в Съединени американски щати и има приемлив обществен статус. Младият мъж обича да отосяда в първокласни ски курорти, когато е в България.

Другите двама синове на Мангъров обаче са лекари. Роденият през 1988 година Христо приключва междинното си обучение в столичната 9-та Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо Ламартин “, а след това учи медицина в Медицинския университет в София.

Дипломира се през 2015 година, а година по-късно печели конкурс и е определен за постоянен специализант в Клиниката по дерматология, венерология и дерматологична хирургия към Медицинския институт на Министерството на вътрешните работи (МВР-София). Макар да е млад, е съавтор на над 16 научни изявления в интернационалните научни списания и е асистирал в над 300 интервенции.

Брат му Илия, с който са близнаци, пък е наследил едната от двете специалности на своя татко – педиатрията. Той работи в отделението по неонатология в СБАЛДБ „ Проф. доктор Иван Митев ”, София, и също постоянно взема присъединяване в научни конференции.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР