Елена, дъщерята на доц. Атанас Мангъров е истинска хубавица. Младата

...
Елена, дъщерята на доц. Атанас Мангъров е истинска хубавица. Младата
Коментари Харесай

Щерката на Мангъров е невероятна красавица

Елена, дъщерята на доцент Атанас Мангъров е същинска красавица. Младата дама, която работи като фармацевт в частна компания, е наследила най-хубавите черти от майка си и татко си.

За нея доцент Мангъров споделя, че му е като сестра и признава, че Елена му е уязвимост.
 Щерката на Мангъров е невероятна хубавица

Тя е приключила фармация в Медицинския университет в Пловдив, а информация с биографията ѝ демонстрира, че преди този момент е учила същата компетентност в столицата на прилежаща Македония – Скопие.

Фармацията обаче не е първият ѝ избор след завършването на приблизително в Първа британска гимназия София. Елена е учила и бизнес администрация и стопанска система в суперскъпия частен Американски лицей в Благоевград, където годишната такса за образование е 12 хиляди $.
 Щерката на Мангъров е невероятна хубавица

Доц. Мангъров не обича фокуса на медиите да пада върху персоналния му живот.

Със брачната половинка му Ана все още са разграничени, само че не престават да се виждат.

В едно от редките си изявления доцентът дефинира брачната половинка си като " засукана хубавица ".

Всъщност двамата се срещат още, до момента в който са студенти. Тогава той има потребност от помощ и търси някой, който да попълня статистическите му данни. Оказва се Ана, с която заживяват дружно.

„ Някой ми сподели, че има една засукана хубавица, която доста схваща. И аз отивам при нея и ѝ споделям: „ Ето това са данните и ще си платя “. И тя седна да ги прави.

Първа таблица, втора, трета таблица и след това се родиха децата. Така и не си платих “, споделя през смях Мангъров, като отбелязва, че не се е оженил за софиянка за жителство, а по обич.

Ана има наследник - Борислав от първия си брак, сега той живее в Съединени американски щати и има приемлив обществен статус. Младият мъж обича да отосяда в първокласни ски курорти, когато е в България.

Другите двама синове на Мангъров обаче са лекари. Роденият през 1988 година Христо приключва междинното си обучение в столичната 9-та Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо Ламартин “, а след това учи медицина в Медицинския университет в София.

Дипломира се през 2015 година, а година по-късно печели конкурс и е определен за постоянен специализант в Клиниката по дерматология, венерология и дерматологична хирургия към Медицинския институт на Министерството на вътрешните работи (МВР-София). Макар да е млад, е съавтор на над 16 научни изявления в интернационалните научни списания и е асистирал в над 300 интервенции.

Брат му Илия, с който са близнаци, пък е наследил едната от двете специалности на своя татко – педиатрията. Той работи в отделението по неонатология в СБАЛДБ „ Проф. доктор Иван Митев”, София, и също постоянно взема присъединяване в научни конференции.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР