Елена Айело е обявена за светица от католическата църква през

...
Елена Айело е обявена за светица от католическата църква през
Коментари Харесай

Най-известната монахиня пророчица: Катаклизми и катастрофи ще сринат света през 2031 г.

Елена Айело е оповестена за светица от католическата черква през 2011 година поради изумителните си предсказания вследствие на ясновидство и невероятна вътрешен глас.

Феноменалната заложба на Елена стартира с религиозно просветление в детските й години, когато тя е тежко болна и се пробва да откри избавление от Божията майка, към която се обръща за мощ и помощ.

Момичето даже дава обещание, че при положение на възобновяване ще посвети живота си на служене на Бог и работа в манастир.

Богородица извършва своята част от самобитния контракт и излекува момичето. Но Елена не постъпва в манастир. Тя работи като здравна сестра по време на Първата международна война, написа и apokalipsis.

Скоро ръцете й се покриват със стигми – кървят на местата, където са заковани ръцете на Исус Христос на кръста. Първите видения стартират да й се явяват по същото време. Сред тях е и самият Бог с обръщение, че ще получи всички тествания за просветлението на нейната душа.



Елена е публично диагностицирана с рак на стомаха в финален етап. Но след следващото привидение дамата е излекувана съвсем внезапно, което е доказано от многочислени очевидци. Именно за това знамение тя е оповестена за светица през 2011 година

Когато Елена Айело най-сетне става монахиня, нейният ясновидски подарък се демонстрира изцяло.

По време на Втората международна война в Европа тя предсказва победи и провали, планува резултата от борби и от самата война.

Елена Айело оставя информация за събития, които ще се случат след личната й гибел, т.е. в актуалната земна реалност.

Тя била доста обезпокоена, че хората се отдалечават от духовността и избират материални полезности и облаги. Монахинята била безапелационна, че това ще приключи с огромно злополучие за Земята.

70 години след нейната гибел – което е през 2031 година, ще настъпи денят, когато цялото зло на света няма да остави късмет положителното да завоюва в почтена борба и човечеството няма да може да се оправи без помощ от горната страна.

Светът ще премине през поредност от катаклизми и произшествия, след което ще има късмет да премисли съществуването си. Ако не го направи, няма да има последваща опция за избавление.

Всички, които забогатяват нелегално, ще загинат.

Според Елена Айело всеки правоверен човек, който живее с Бог в сърцето си, ще резервира душата си.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР