Елена Аврамова, която е част от екипа на Изпълнителна агенция

...
Елена Аврамова, която е част от екипа на Изпълнителна агенция
Коментари Харесай

Министър Георги Гьоков представи новия изпълнителен директор на Инспекцията по труда

Елена Аврамова, която е част от екипа на Изпълнителна организация „ Главна ревизия по труда “, е новият изпълнителен шеф на институцията.
Днес тя беше показана пред управлението в Централно ръководство на Агенцията персонално от министъра на труда и обществената политика Георги Гьоков и двамата заместник-министри Лазар Лазаров и Иван Кръстев.
„ Благодаря за гласуваното доверие. Имам решителност и воля да поема тази отговорност да работя за една съвременна, сполучлива и ефикасна Инспекция по труда. Ще синтезираме целия си на практика опит, с цел да създадем още по-стойностна нашата благородна активност в интерес на хората и обществото “, даде обещание госпожа Аврамова.
Министър Гьоков пожела триумф на Елена Аврамова на виновния пост. Той означи, че с избора на началник от структурите на Инспекцията по труда е обезпечената последователност в управлението, която подсигурява ефикасната активност на Агенцията и непрекъснатото повишение на престижа на една от най-старите институции в България със 115-годишна история.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР