Елена-Антоанета от самото начало реши да оглави отбора на добрите

...
Елена-Антоанета от самото начало реши да оглави отбора на добрите
Коментари Харесай

„Интелигентната” Елена гола, разкрачена, готова да го поеме, а иначе Айлин била лека!

Елена-Антоанета през цялото време реши да оглави тима на положителните девойки в „ Ергенът ” и надлежно жигосах този на Валерия като тима на неприятните. С всеки епизод обаче нещата стартират като че ли да се обръщат.

Елена четеше проповеди на Айлин за морала и по какъв начин един мъж би трябвало да се завоюва с освен това от физическа сексапил. В същото време обаче, до момента в който дава морални препоръки и осъжда момиче в студентска възраст като Айлин Бобева, дано проследим по какъв начин потвърждава тезите си 31-годишната редакторка.

Още на първата си среща с Евгени тя остана по голи цици. Елена сама предложи да плуват, което й послужи като опрощение да зареже сутиена си, след което да се натиска с Ергенът с голи гърди, притиснати до него.

Това обаче не е всичко от голотата на сякаш моралната татуирана интелектуалка. По време на коктейла преди елиминирането на Джия Ети, както й викат околните, се появи с транспарантна черна рокля, от която всичко й се виждаше.

Това не беше всичко. Когато Евгени повика Елена да се натискат край басейна, тя се разкрачи хубаво, уви крайници към него и напряко го яхна, подготвена да поеме „ инструмента ” му.

Подобни неща не видяхме от наказаната като лека жена Айлин. 24-годишната манекенка в никакъв случай не си разреши да излезе на открито с сходен тоалет, нито пък да се разкрачка, дупи или нещо сходно.

Всъщност Елена доста хитро го играе положителната в тазгодишния сезон, манипулирайки по-голямата част от участничките, както и много фенове.

Каква е истината обаче? Елена даже не трябваше да е в това предаване, само че има нужните познанства. Тя е взела участие в сериала „ Под прикритие ”, чийто сценарист е Ваня Щерева. По случайност или не, точно Ваня Щерева е редактор на „ Ергенът 2 ”. Освен това е била монтажист в „ Биг Брадър ”, чиито продуценти Нико Тупарев и Радо Тушев вършат и „ Ергенът ”.

Интересното е и друго. Праведната и морална Елена-Антоанета има няколко голи фотосесии в предишното си, някои от тях са и с други дами. Същата тази дама се пробва да изкара Айлин и Валерия девойки единствено за секс. Не наподобява ли прекомерно лицемерно?

Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: Елена от Ергенът
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР