Елена Алекси, която зрителите помнят от сериала София Ден и

...
Елена Алекси, която зрителите помнят от сериала София Ден и
Коментари Харесай

Алергичен шок едва не погуби звезда от София ден и нощ

Елена Алекси, която феновете помнят от сериала " София Ден и нощ ", едвам на умря поради алергичен потрес и липса на съответна лекарска помощ в провинцията, разбра HotArena .

За ужасното приключение през уикенда описа екранната Марина, която в този момент работи като фешън дизайнер.

„ Днес се случи нещо доста неприятно. Получих алергичен потрес, без да съм имала в миналото каквито и да е алергии! Мъжът ми щото е черна нинджа резервира цялостно наличие на духа и реагира като един същински войник. Грабна ме и ме метна в колата и газ с двеста до Искрец до единствения уединен кабинет, за който знаем че има там. Тука подхвърлям, че и аптека няма, това го знаем сигурно. И изненада... И кабинет се оказа, че към този момент няма... Аз съвсем в безсъзнание в това време изпадам в цялостно. Започвам да не мога да вдишвам, да приказвам, надувам се цялата, заруменявам, очите ми се затварят от подуването и се наливат с кръв. Всичко се развива за някакви минути а съпътстващите събития стартират да стават истерични. Мъжа ми скача назад в колата и до момента в който се пробва да ме накара да остана в схващане стартира да кара със същата скорост до незабавното в Своге.

Пътя съм ви го показвала, по него с повече от 30 не може. Междувременно аз обръщам очите...И съумявам да чуя единствено някакви крясъци към мен от него и сестрите и лекарите в незабавното... Е оцелях след 4часа борба за живота ми! Тук желая да им благодаря на тези хора. Щото макар системата са останали ХОРА! Щото незабавното в Своге не е най-хубавото място на света.. Направиха всичко по силите си, с цел да ме спасят и да, това ме навежда на едни мисли, за една разрушена и порочна здравна система. За неналичието на обикновени неща, като аптека най-малко в дребните обитаеми места. Дори не мога да си показва, какъв брой ли хора са си отишли поради това. И какъв брой са отговорни хората, които са я опорочили, с цел да пълнят шкафчета и сейфчета ”., написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР