Елен Колева се е впуснала на лов за поредната си

...
Елен Колева се е впуснала на лов за поредната си
Коментари Харесай

Елен Колева си набеляза нов богаташ

Елен Колева се е впуснала на лов за следващата си жертва . Това е предприемачът каратист Димитър Тодоранов. Само че този път сметките на сексапилната актриса може и да не излязат. Повод за среща сред мъжемелачката и обичания предприемач на родната арт колегия е проведеният от него фестивал „ Арт поток “ на Южното Черноморие.



Елен Колева взе участие в едно от театралните представления, включени в неговата стратегия. След като трупата си свършила работата обаче, актрисата по този начин и не си тръгнала, а решила да поостане в Лозенец, където Тодоранов цяло лято се занимава със своя бар на плажа, писа „ Уикенд “.

Говори се, че тя направила всичко допустимо да остави дълготраен спомен за себе си у богатия филантроп, фамозен с положителния си усет към дамите. Елен даже си провела спонтанна фотосесия без горнище на банския и развявала съвсем непосредствено под носа на Тодоранов своите силиконови импланти. Това надали е останало неусетно от предприемача, само че се приказва, че той бил привикнал с сходни осъществявания, тъй че надали е останал доста впечатлен.

Известно е, че в листата на Тодоранов са дами като Ели Гигова, Велина Узунова и една от най-красивите носителки на короната „ Мис България “. Освен това е бил женен за водеща на MTV, а от години знайни и незнайни дами се пробват да завоюват благоразположението му. Той обаче остава непревземаема цитадела след развода си от времето, когато към момента живееше в Съединени американски щати.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР