Елен Колева призна с половин уста, че е сама и

...
Елен Колева призна с половин уста, че е сама и
Коментари Харесай

Елен Колева: Сама съм

Елен Колева призна с половин уста, че е сама и е скъсала с следващия си любовник-кипърския грък Андреас, чу Hotnews.bg. На британски тя отговори на въпроса кой държи ключа за нейната благополучие в джоба си като изясни, че сега ключът е единствено в нейния джоб.



Звездата от „ Шивачки” настойчиво отхвърляше да приказва за персоналния си живот по време на телевизионно изявление и даже изиска рекламите да започват по-рано, с цел да не разяснява тематиката. Даде да се разбере, че разхожда кучето си в парка с другари и се е отдала на работа. Освен че преподава йога за лице, актрисата се е върнала в театъра. Тя интензивно репетира в две нови пиеси и играе още в една, която към този момент може да бъде забелязана. Освен това взела премия на фестивал за късометражно кино, провел се в София. Там спечелила статуетката за женска роля и филм.

Елен се раздели с кипъреца при започване на тази година и се върна да живее в София, откакто прекара огромна част от предходната година в родината на някогашния си обичан. Това е следващата й връзка, завършила с провал, като най-известни любовни истории актрисата имаше с Калин Терзийски и Сашо Майонезата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР