Елен Колева най-после е прекратила лечението на маниакалната депресия, която

...
Елен Колева най-после е прекратила лечението на маниакалната депресия, която
Коментари Харесай

Елен Колева надигна глава от дъното

Елен Колева най-сетне е прекратила лекуването на маниакалната меланхолия, която я измъчваше в последните години .
До срутва в нервите й се стигна, откакто изцяло се провали като актриса и остана без никакви функции. На всичкото от горната страна от години нямаше формален мъж, а единствено секрети любовници, което я докара да ръба на отчаянието, твърди " Таблоид “.
За пред хората Елен дълго време си даваше тип, че сякаш е доста щастлива и всичко в живота й е цветя и рози. Неестествено приповдигнатото й въодушевление обаче прикривало душевните рецесии, в които изпадала все по-често. В последна сметка актрисата потърсила психиатрична помощ и сменила три типа антидепресанти, преди да се позакрепи прочувствено. Дълго след началото на лечението Елен признавала пред приятелки, че плаче без причина и внезапно сменя настроенията си. Тя се оплаквала още, че страда от бодърствуване. В последна сметка обаче след дълго лекуване признаците отшумели и Колева още веднъж е в съответно психическо положение.
Тя даже неотдавна пусна палави морски фотоси в бял дизайнерски бански, с които загатна, че най-сетне има мъж до себе си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР