Елементарни признаци за това дали притежавате вещерска дарба Някога вещиците

...
Елементарни признаци за това дали притежавате вещерска дарба Някога вещиците
Коментари Харесай

ПРОВЕРЕТЕ: Притежавате ли „вещерска дарба”?

Елементарни признаци за това дали притежавате „ вещерска заложба ”

Някога вещиците са били разпознати по много глупави знаци. От брадавици и бенки, до това какво споделят по-богатите, само че завистливи съседи за вас или дали вързана ще потънете в ледена вода. За благополучие през днешния ден съществуват и по-елементарни признаци за това дали притежавате „ вещерска заложба ”. Ето някои от тях:

В инаги, когато мислите интензивно за даден човек , той (или тя) се обажда или ви написа. Или в случай че сте тръгнали по работа срещате тъкмо индивида, за който сте си мислели доскоро.

Ако сте потънали в размисъл и погледът ви попадне върху инцидентен минувач , той завчас се препъва безусловно неоснователно.

Вашите стремежи и даже смешки постоянно се сбъдват. Дотам, че щом поискате сладолед, си намирате нужните пари на тротоара. Радва ви букетът на непозната дама? Хоп, завчас ухилен мъж ви подарява цветя. Ами в случай че сте буйно ядосана? По добре незабавно изгонете яростта си от главата си…

ВИЖТЕ СЪЩО:

Когато сте в неприятно въодушевление, в близост гърмят електрически крушки, а отдалечените отхвърлят да работят. В такива случаи стойте надалеч до скъпата бяла и черна техника в дома си.

Котките и дребните деца ви обожават , даже когато нямате безусловно никакво предпочитание да им обръщате внимание.

ВИЖТЕ СЪЩО:

Имате „ зелена ръка ”. Дори и да не засадите нещо преднамерено, от нежните и капризни орхидеи до елементарните мушката – всичко се „ хваща ” и цъфти към вас (да не приказваме за скоростта, с която ви „ покарват ” картофите за зимнина).

ВИЖТЕ СЪЩО:

Чувствате, че се задава пълнолунието - то постоянно ви тонизира и ободрява. Сребристият лунен диск ви трансформира от „ чучулига ” в „ сова ”.

ВИЖТЕ СЪЩО:

Усещате болката на другите: както психическа, по този начин и физическа, и знаете по какъв начин да работите с нея. Може би нееднократно другари и сътрудници са ви молили да облекчите зъбобол, главоболие или да им извършите масаж. Вярно, след облекчаващата другите намеса вие се чувствате безусловно като „ изцеден лимон ”.

Ако откривате доста съвпадения помнете: всяка заложба е отговорност и си има цена.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР