елекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров говори в предаването

...
елекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров говори в предаването
Коментари Харесай

Александър Димитров: Има психоза около мача с Германия, дано не идват, за да ни гледат сеира

елекционерът на младежкия народен тим Александър Димитров приказва в предаването " Домът на футбола " преди идната европейска подготовка против Германия. Той е на мнение, че има неуравновесеност към този мач и интерес, който го радва, само че се тормози хората да не идват да гледат сеира на тима.

" Четири точки - това е позитивното, което взехме. Можехме да вземем и максимума. Работата в нападателен проект, преходите бяха доста позитивни в мача с Израел. Имахме и пропуски, работим да ги отстраним. И в двата мача излизаха сами против нашия вратар.
 България U19 загуби тежко от Гърция в другарски шампионат
България U19 загуби тежко от Гърция в другарски шампионат

Съперникът съумя да вкара по два безответни гола във всяко полувреме, като нанесе двоен удар още в средата на първата част

За Израел е обикновено, само че и Естония направи няколко положения. Не успяхме да се възползваме от статичните положения. Очакванията са едно, ние работим и нямаме упования, с цел да не се разочароваме ", стартира той.

" Няма да открия топлата вода, в случай че кажа, че Германия са любимец в нашата група. Това е най-скъпият тим в нашата група. Четох, че е над 180 млн. Концентрацията им за този мач е доста огромна, поради проблемите с Израел. Мачът им с тях се отсрочва. С идването на Нагелсман всички играчи от първия тим, които са в младежка възраст, са свалени. С изключение на Мусиала, който остава горе. Това приказва за тяхното отношение за този мач. Уважаваме съперника, който ще ни даде опция да си сверим часовниците. Ще забележим генерално до каква степен е българският футбол ".

" Има неуравновесеност към този мач. Виждам интерес. Това от една страна ме радва, само че от друга не знам до каква степен вниманието ще бъде върху нас или ще дойдат да ни гледат сеира. Много ще са значими самостоятелните дуели.

Ясно е, че ще се изправят едни доста скъпи футболисти, играещи постоянно на високо равнище, а ние си имаме своите проблеми. За страдание не мога да разгадавам на всички състезатели в тази възрастова група. Това прави разликата сред нас и Германия.

Исках Димо Кръстев и Марин Петков да се причислят. Анализираме тези два мача - с Германия и Косово, като основни за вероятно класиране. Ние работим за това, желаеме да се класираме и тази поличба да изчезне. Трябва всичко да бъде обединено върху това нещо, само че аз не го виждам ", приключи Димитров.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР