Електрозахранването на УМБАЛ-Пловдив АД няма да бъде преустановено, съобщиха от

...
Електрозахранването на УМБАЛ-Пловдив АД няма да бъде преустановено, съобщиха от
Коментари Харесай

Eлектрозахранването на УМБАЛ Пловдив няма да бъде преустановено

Електрозахранването на УМБАЛ-Пловдив АД няма да бъде прекратено, оповестиха от пресслужбата на Министерството на здравеопазването. Министерството е изплатило на лечебното заведение изравнителна дотация за към този момент осъществена активност за април и май 2018 година, както и предплатена дотация за незабавна помощ за юни 2018 година


По информация на управлението на болничното заведение е била реализирана договореност с търговеца на електрическа енергия лечебното заведение да преведе част от дължимата сума след приемане на дотацията от Министерство на здравеопазването. Остатъкът от задължението на болничното заведение ще бъде изплатен в края на юли - откакто болничното заведение получи средства от НЗОК по контракт за осъществените действия.

В болничното заведение беше получено писмо от снабдител на свободния пазар на електрическа енергия за прекратяване на зареждането на 9 юли поради неизплатени отговорности, припомниха от пресслужбата. Доставчикът е изискал и от " Елекроразпределение Юг " зареждането с електрическа енергия на болничното заведение да бъде прекратено от 9 юли.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР