Електроразпределителното дружество в област Пловдив е напълно готово за предстоящия

...
Електроразпределителното дружество в област Пловдив е напълно готово за предстоящия
Коментари Харесай

Енергото в област Пловдив е напълно готово за предстоящия зимен сезон

Електроразпределителното сдружение в област Пловдив е изцяло готово за идния зимен сезон. Това заяви Крум Косев от отдел " Връзки с обществеността " на сдружението. Подготовката за работа при зимни условия е приключена, като тя е обхванала въздушни и кабелни линии, електрически уредби, трафопостове и основни станции, благосъстоятелност на сдружението.

Пловдив

" Подготвителните мероприятия включват инспекции и поправки на уреди, доставка на съоръжение и профилирана техника. Дружеството ще посрещне зимния сезон с нужния ресурс от складови наличия и материали. Особено внимание се отделя на зимните курорти и туристически центрове. До момента са инспектирани над 56 000 км мрежи " приблизително " и " ниско " напрежение, както и на над 13 000 трафопоста и основни станции, сменени или ремонтирани са 2 908 стълба.

Има налична профилирана машинизация – 367 високопроходими коли, 9 моторни шейни, 29 високопроходими автовишки, както и и 2 броя АТВ, оборудвани с вериги, които се употребяват в труднодостъпни места.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР