Електроразпределение Север завърши проект за изграждане на въздушна електропроводна мрежа

...
Електроразпределение Север завърши проект за изграждане на въздушна електропроводна мрежа
Коментари Харесай

ЕРП Север инвестира 250 000 лева в изграждане на въздушна мрежа във Варненската местност Боровец Юг


Електроразпределение Север приключи план за създаване на въздушна електропроводна мрежа в селищно образувание (СО) Боровец Юг, ситуирано югоизточно от Варненския квартал Аспарухово. Вложените средства са част от част от капиталовата стратегия на сдружението за 2019 година и възлизат на 250 000 лв..

В рамките на осъществения план беше построена нова електроразпределителна мрежа ниско напрежение от два трафопоста в селищното образувание. Поставени бяха общо 183 нови стоманобетонни стълба, а цялата дължина на инвестиции проводник възлиза на близо 13 000 метра. Проектът за построяването на новата въздушна мрежа е изпълнен напълно с усукани изолирани проводници. Те имат редица основни преимущества пред мрежите с неизолирани проводници и през последните години се дефинират като модерна и перспективна наклонност в енергийното строителство. Усуканите изолирани проводници се характеризират с отлични механически индикатори, надеждни са и са устойчиви на неподходящи атмосферни условия.

Макар Следствен отдел към окръжна прокуратура Боровец Юг да се характеризира със сезонна динамичност на популацията, през последните години се следи забележителен растеж на непрекъснато обитаващите поданици в региона. Стабилността на електроразпределителната мрежа е една от значимите предпоставки за развиването на всяко обитаемо място. Извършената от ЕРП Север инвестиция ще даде опция за присъединение на нови клиенти на компанията и в същото време ще увеличи качеството и сигурността на електрозахранване на живущите в селищното образувание.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР