Електроразпределение Север организира практическа програма „Млад електромонтьор“, насочена към ученици

...
Електроразпределение Север организира практическа програма „Млад електромонтьор“, насочена към ученици
Коментари Харесай

ЕРП Север стартира от януари нова кариерна програма за завършващи ученици по електротехника


Електроразпределение Север провежда практическа стратегия „ Млад електромонтьор “, ориентирана към възпитаници 12 клас от град Варна, учещи и завършващи електротехнически специалности. Практиката е платена и ще се организира през интервала от януари до май 2019 година Дружеството ще изготви прелиминарен график за посещаване на всички утвърдени претенденти, съгласуван с тяхната образователна стратегия и извънкласни задължения – 40 часа месечно за всеки участник.

По време на обучителната процедура бъдещите енергетици ще се образоват в действителна работна среда под управлението на екип електромонтьори и електроинженери. Практикантите ще придобият механически умения и привички за осъществяването на задания от ежедневните действия по специалността. Освен финансов тласък, при сполучливо довеждане докрай на програмата ЕРП Север АД ще предложи бъдеща реализация на учениците в енергийното сдружение. Предварителното познаване на процесите и изискванията на труд в електроразпределителната компания ще улесни младежите в избора на бъдеща подготовка и съответна позиция по специалността.

Стартирана е осведомителна акция за новата самодейност, като към този момент са извършени срещи с възпитаници и техните родители. ЕРП Север ще продължи да поддържа кариерното развиване на младите експерти посредством регулярни визити в образователните заведения и разпространение на сдружението като желан и сигурен шеф в бранша.

Пълна информация за настоящи планове, стажантски и непрекъснати свободни места са оповестени в секция Кариери на уеб страницата на ЕНЕРГО-ПРО: https://www.energo-pro.bg/bg/Karieri.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР