Електропровод падна върху паркирана кола в североизточен Портланд, Орегон, в

...
Електропровод падна върху паркирана кола в североизточен Портланд, Орегон, в
Коментари Харесай

3-ма загинаха в Орегон, след като според съобщенията са били убити от електрически ток след падане на електропровод върху кола по време на ледена буря

Електропровод падна върху паркирана кола в североизточен Портланд, Орегон, в сряда, убивайки трима души и ранявайки бебе по време на ледена стихия, която трансформира пътищата и планинските автомагистрали в подли в тихоокеанския северозапад.

Малко преди обяд диспечерите започнаха да получават неистови позвънявания за свален електропровод и хора, изглеждащи като убити от ток, се споделя в известие на противопожарната работа в града. Клон е паднал върху електропровод, което го е предиздвикало да падне върху SUV, се споделя в изказването.

Докато безредната обстановка се разгръщаше, гражданин сграбчи бебето от един от хората, лежащи на улицата в опита да избави живота му, съгласно изказването. Тримата починали – двама възрастни и един младеж, са открити мъртви при идването на пожарникарите, а бебето е откарано в болница. Смята се, че жертвите са били убити от електрически ток, откакто са излезли от транспортното средство, се споделя в изказването.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР