Електронното издание Toute l`Europe (Цяла Европа), отразяващо функционирането на ЕС

...
Електронното издание Toute l`Europe (Цяла Европа), отразяващо функционирането на ЕС
Коментари Харесай

Мария Габриел сред 10-те най-влиятелни европейки

Електронното издание " Toute l`Europe " ( " Цяла Европа " ), отразяващо действието на Европейски Съюз и настоящи тематики от европейския дневен ред, разгласява портрети на дами, които дефинира като най-влиятелните в Европа и чиято работа си коства да бъде следена през 2018 година

Българският комисар по цифровата стопанска система и общество Мария Габриел намира своето място в челната петица измежду дами, изявени партийни водачи, министър-председатели, депутати и комисари. Изданието отбелязва, че техните решения могат да трансформират доста посоката на европейската политика в идващите няколко месеца, заяви представителството на Европейската комисия в България.

Българският еврокомисар е избрана като " диригент на цифровия обединен пазар ". Правейки обзор на кариерата й като сполучлив евродепутат в два поредни мандата и в този момент като еврокомисар, Toute l`Europe показва, че тя е заела комисарския пост в основен миг.

Европейската комисия си е сложила 2018 година като последна цел за завършване на договарянията по законодателните оферти в обсега на цифровия обединен пазар, само че в това време доста от предложенията са на ранен преговорен стадий. Изданието показва, че измежду направените от българския еврокомисар основни оферти са обвързваните с промяната на авторското право, усилването на законодателството за неприкосновеността на персоналния живот онлайн, както и регулирането на уеб колосите.

Източник Дарик

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР