Електронният магазин Tomtop продава мощно захранване, специализиран корпус и удобен

...
Електронният магазин Tomtop продава мощно захранване, специализиран корпус и удобен
Коментари Харесай

Tomtop предлага криптовалутна техника при много привлекателни цени

Електронният магазин Tomtop продава мощно зареждане, профилиран корпус и комфортен преходник. Устройствата са доста подобаващи за хората, занимаващи се с рандеман на криптовалута.
12000W ATX12V V2.31

Мощно компютърно зареждане, идеално за компютърни системи за рандеман на цифрова валута. Осигурява 2000 W мощ при коефициент на потребно деяние не по-нисък от 90%. Поддържа до 8 мощни видеокарти по едно и също време, обезпечава зареждане с ниска пулсация. Има вградени отбрани от късо съединяване, нараснало или намалено изходно напрежение и от претоварване. Може да работи при входно изменчиво напрежение от 180 до 240 V.

Компютърното зареждане 2000W ATX12V V2.31 може да бъде закупено отсам
Цена: $119,99
2Steel Coin Open Air Miner

Отворен железен ATX корпус, подобаващ за инсталиране на хардуера за рандеман на криптовалута, в който може да бъде поместена ATX, Micro ATX или mini ITX дънна платка. Предвидено е място за два HDD/SSD диска с 3,5/2,5-инчов общоприет размер; могат да се слагат четири вентилатора за обдухване на графичните карти. Възможно е слагането на от 6 до 8 видеокарти. Много комфортен за бързо сглобяване на цифрова плантация за рандеман на криптовалута.

Корпусът Steel Coin Open Air Miner може да бъде закупен отсам
Цена: $38,99
3Преходник от USB 3.0 към PCI Express 1x до 16x

Удобен преходник, подобаващ за външно свързване на видеокарти. В комплекта са включени нужните USB кабел за данните и SATA кабел за подаване на в допълнение зареждане. Наличен е фиксатор за поставената в преходника видеокарта, с който се заобикаля нейното изместване или рухване. Преходникът е комфортен за рандеман на цифрова валута благодарение на общоприет преносим компютър и други компютърни устройства.

Преходникът USB 3.0 PCI-E може да бъде закупен отсам
Цена: $5,29

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР