Електронните цигари “без съмнение са вредни, и трябва да бъдат

...
Електронните цигари “без съмнение са вредни, и трябва да бъдат
Коментари Харесай

СЗО: Електронните цигари несъмнено са вредни

Електронните цигари “без подозрение са нездравословни ", и би трябвало да бъдат подложени на регулации, обявиха от Световната здравна организация (СЗО) като предизвестиха пушачите да не се пробват да употребяват тези артикули, до момента в който се пробват да откажат смъртоносния си табиет.

Нарастващата известност на електронните цигари, устройствата, захранвани с акумулатори, които разрешават на потребителите да вдишват пристрастяващите никотинови течности, провокира страхове измежду политиците по света за ново пристрастяване към младежите.

Макар вдишването да излага потребителите на по-ниски равнища на отрови от тютюнопушенето, съгласно СЗО устройствата към момента съставляват " риск за здравето " на потребителите.

" Въпреки че характерното равнище на риск, обвързвано с ENDS (електронни системи за снабдяване на никотин) към момента не е дефинитивно оценено, ENDS безспорно са нездравословни и затова би трябвало да бъдат предмет на контролиране ", споделя СЗО в нов отчет за световната зараза от тютюнопушенето.

Има и " незадоволителни доказателства " в поддръжка на изказванията за тяхната успеваемост в подпомагането на пушачите, които се пробват да откажат стандартните цигари, се споделя в известието.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР