Електронни Емрах Стораро и Теди Александрова пяха и танцуваха във

...
Електронни Емрах Стораро и Теди Александрова пяха и танцуваха във
Коментари Харесай

Малкият Стораро и кака Теди признаха, че са гаджета със СНИМКА от спалнята

Електронни Емрах Стораро и Теди Александрова пяха и танцуваха във виртуално студио. Така изглеждаше първото чалга присъединяване при завръщането на изпълнителите на сцената. Тъй като нощните заведения и заведенията за хранене са затворени, от гилдията избраха нетрадиционен метод да забавляват феновете си.

Първата изява е предопределена за българи, които живеят в Съединени американски щати, и по тази причина стартира в извънредно нетрадиционен час - 7,30 часа сутринта. Емрах и Теди едвам съумяват да се надигнат от леглото, само че бързо се разсънват и спретват запаметяващ се ваучър. Обстановката е доста футуристична - двамата наподобяват като холограми, а зад тях се сменят фрагменти на небостъргачи, природа и музикални студия.

" Този концерт онлайн от София за Чикаго мина доста добре. Теди Александрова и Емрах се оправиха съвършено, имаше въодушевление, имаше страст, имаше същински празник. Въпреки че в София бе най-студената и снежна нощ, успяхме да нагорещим пристрастеностите и да предадем нашите музикални поздрави на българите в Чикаго. Този първи лайв онлайн концерт от София за Америка сподели, че има смисъл от сходни инициативи, потвърди, че българите зад граница имат потребност от хубави песни и срещи, въпреки и виртуални към този момент, с обичаните си реализатори ", разясниха продуцентите им от " Пайнер ". От там разкриха, че идващият подобен концерт ще е на 6 март, а в него основни настоящи лица ще са Ивана и музикантите от нейния бенд. Това е новаторски способ на участия в България и чужбина. Участията ще са на два правилото - на откупка за избрани частни клиенти/заведения, както и обществени концерти за съответната страна с авансово закупен код за достъп.

Идеята е, в случай че се радостните в петък вечер у дома, да платите хонорар и някое фолквеличие да пее персонално за вас през преносимия компютър или телефона. Няма да можете да й бутате бакшиш в деколтето, само че най-малко ще имате чувството, че пее единствено за вас. Така и българите в Съединени американски щати са си платили авансово сума за заниманието.

Чалга гилдията е една от най-тежко потърпевшите от пандемията от COVID-19 , като изпълнителите нямат никакви участия поради затворените нощни заведения. Певците пробваха да вършат концерти от домовете си, само че по този начин и не съумяха да привлекат съществено внимание. Ивана, Преслава, Камелия и други фолкаджийки извиваха гласове от холовете си, само че го правеха изцяло гратис. Междувременно Емрах Стораро и Теди Александрова унищожиха и най-малкото подозрение, че не са гаджета. Двамата си пуснаха сантиментален кадър от леглото, съпроводен с доста сърца. Така за пръв път непосредствено и обществено двамата признават, че са двойка. Дълги години Теди имаше връзка с рапъра Ванко 1, а Емрах беше прекомерно дребен за гаджета. Но в този момент са се намерили и даже работят дружно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР