Електронната услуга за избор на трите най-добри години преди 1997-ма,

...
Електронната услуга за избор на трите най-добри години преди 1997-ма,
Коментари Харесай

Обезщетения, помощи и години за пенсиониране - най-търсената информация в сайта на НОИ

Електронната услуга за избор на трите най-хубави години преди 1997-ма, нужни при пенсиониране, е най-бързо разрастващата се като интерес от потребителите на уеб страницата на Национален осигурителен институт, демонстрира разбор за предоставените през 2017-та година онлайн информации и административни услуги.

За една година нейното ползване се е нараснало с 237 %. Най-популярната обаче остава справката за показани в института документи и изплатените компенсации и помощи - за последните 12 месеца тя е употребена над 5 милиона пъти.

Изборът на трите най-хубави години преди 1 януари 1997 година, който би трябвало да отпадне от 2019 година, е измежду електронните услуги с максимален растеж на ползване през предходната година - от близо 16 хиляди употребения преди този момент, справките са стигнали до малко над 53 хиляди.

Повече консуматори са употребявали и услугата, посредством която се кандидатства за разпределяне на обезщетение за безработица, както и справката за изплатените компенсации за безработица.

При някои електронни услуги се регистрира понижаване на ползваемостта, като да вземем за пример справката за подадени заявления за обществено обезпечаване от шеф или самоосигуряващ се.

Същата информация обаче може да се получи посредством други типове информации, които се употребяват интензивно. На интернет страницата на Национален осигурителен институт има повече от 70 електронни услуги, ориентирани към клиентите на института. През 2017-та година те са били употребявани близо 8 милиона и 700 хиляди пъти.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР