Електронната система за прием в първи клас за учебната 2024/2025

...
Електронната система за прием в първи клас за учебната 2024/2025
Коментари Харесай

На 15 май започва електронният прием за първокласници във Варна | Първото класиране ще бъде обявено до 17:00 часа на 30 май

Електронната система за банкет в първи клас за образователната 2024/2025 година в общинските учебни заведения във Варна ще бъде налична за регистрация на заявки от 10:00 часа на 15 май.

Крайната дата за кандидатстване е 23:59 часа на 27 май , оповестяват от общинската пресслужба.

Първото класиране ще бъде оповестено до 17:00 часа на 30 май . Записването на признатите деца ще става в интервала 31 май – 5 юни.

Резултатите от второто класиране при приема на първокласници ще бъдат оповестени на 14 юни , а от третото класиране - на 29 юни.

Родителите могат да се срещнат с разпоредбите за банкет на адрес . Водещ аршин остава близостта до учебното заведение по непрекъснат или сегашен адрес на детето.

Рубриката „ Училища “ в платформата  би ги улеснила да се ориентират в разположението на учебните заведения в града при избора на стремежи.

В рубриката „ Често задавани въпроси “ са оповестени съществени инструкции в метода, по който се прави кандидатстването и записването на към този момент признатото дете.

Преди отваряне на системата за банкет, следва актуализация на регионите на учебните заведения. Те ще бъдат оповестени в рубриката „ Райони “. Всички новости преди и по време на протичане на приема ще бъдат оповестени от време на време в рубриката „ Новини “ на адрес 
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР