Електронен фиш на стойност 800 лева ще бъде издаден на

...
Електронен фиш на стойност 800 лева ще бъде издаден на
Коментари Харесай

Глоба от 800 лева за шофьор, карал със 134 км/ч

Електронен фиш на стойност 800 лв. ще бъде публикуван на водач, минал около мобилна камера край шуменското село Градище със 134 км/ час, при ограничаване от 60 км/ час. Това оповестяват от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи след завършила 24- часова полицейска интервенция в региона.

Полицейски чиновници, работили в село Панайот Волов, са засекли с мобилна камера и лидер, който е минал през обитаемото място с превишение на скоростта с 54 км/час над оптимално разрешената за сектора 50 км/ час.

Водачът ще бъде лишен от правото да ръководи моторно транспортно средство.

На територията на Велики Преслав е открит лидер, който е минал в обитаемо място с 97 км/ час. За превишението от 47 км/час ще му бъде публикуван електронен фиш в размер на 700 лева Служители на полицейското ръководство в Нови пазар ще издадат електронен фиш на същата стойност и на лидер, който е минал със 112 км/ час по пътен сектор, на който ограничаването на скоростта е било 50 км/ час.

Още трима водачи са били засечени за 24 часа да карат в обитаемо място с превишение с над 50 км/ час от оптимално допустимата скорост. Общо 229 са откритите нарушавания на скоростните режими по време на 24- часовата интервенция, извършена на територията на ОД на МВР- Шумен. Операцията по линия на ТИСПОЛ за надзор на скоростта в региона ще продължи до 22 април, допълват от пресцентъра на полицията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР