Електронен фиш на стойност 800 лева ще бъде издаден на

...
Електронен фиш на стойност 800 лева ще бъде издаден на
Коментари Харесай

Глоба от 800 лева за шофьрът който е карал със 134км/ч в населено място


Електронен фиш на стойност 800 лв. ще бъде публикуван на водач, минал около мобилна камера край шуменското село Градище със 134 км/ час, при ограничаване от 60 км/ час. Това оповестяват от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи след завършила 24- часова полицейска интервенция в региона, съобщи Българска телеграфна агенция.

Полицейски чиновници, работили в село Панайот Волов, са засекли с мобилна камера и лидер, който е минал през обитаемото място с превишение на скоростта с 54 км/час над оптимално разрешената за сектора 50 км/ час. Водачът ще бъде лишен от правото да ръководи моторно транспортно средство.

На територията на Велики Преслав е открит лидер, който е минал в обитаемо място с 97 км/ час. За превишението от 47 км/час ще му бъде публикуван електронен фиш в размер на 700 лева

Служители на полицейското ръководство в Нови пазар ще издадат електронен фиш на същата стойност и на лидер, който е минал със 112 км/ час по пътен сектор, на който ограничаването на скоростта е било 50 км/ час. Още трима водачи са били засечени за 24 часа да карат в обитаемо място с превишение с над 50 км/ час от оптимално допустимата скорост.

Общо 229 са откритите нарушавания на скоростните режими по време на 24- часовата интервенция, извършена на територията на ОД на МВР- Шумен. Операцията по линия на ТИСПОЛ за надзор на скоростта в региона ще продължи до 22 април, допълват от пресцентъра на полицията.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР