Електрохолд Продажби ЕАД започва изпращането на писмо-оферта и допълнителна информация

...
Електрохолд Продажби ЕАД започва изпращането на писмо-оферта и допълнителна информация
Коментари Харесай

Електрохолд продажби предлага доброволна застраховка на битови електроуреди ”Електрозащита” за 2 лв. на месец

Електрохолд Продажби ЕАД стартира изпращането на писмо-оферта и спомагателна информация за застрахователния артикул на клиентите, абонирани за електронна фактура за електрическа енергия. Клиентите, които са получили писмо-оферта и желаят да сключат застраховката, могат да го създадат на касите на FastPay или EasyPay, като платят първа вноска дружно със сметката си за електрическа енергия. С цел улеснение срокът за заплащане на месечната вноска съответствува с този за сметката за ток. Цената на застраховката е 24 лева и се заплаща на 12 равни вноски по 2 лева на месец. „ ЕлектрозаЩИТа “ покрива вреди в размер до 3000 лева

 

„ Новата застраховка разрешава по-добра отбрана на ползите на клиентите на налична цена. Тя е натурален резултат от синергията сред застрахователния и енергийния бизнес на най-големия обществен холдинг в страната – Еврохолд “, сподели Тодор Матев, началник Управление на планове и методология в Електрохолд Продажби.

 

 

 

Електрохолд Продажби ЕАД е 100% благосъстоятелност на „ Ийстърн Юръпиън Електрик Къмпани “ Б.В., част от групата на „ Еврохолд България “ АД. Дружеството е измежду най-големите търговци на електрическа енергия в страната със постоянен портфейл от клиенти – физически и юридически лица, държавни и общински администрации и други Електрохолд Продажби има три лицензии – търговец на електрическа енергия, снабдител от последна инстанция и краен доставчик за битовите клиенти на контролиран пазар.

 

 

„ ЗД Евроинс ” АД  е водач на застрахователния пазар в България с 15.3% пазарен дял и 398 млн. лева общ премиен доход към 30.11.2022 година, по данни на КФН. Компанията разполага с необятна търговска  мрежа на територията на цялата страна и забележителна потребителска база от жители и компании. „ ЗД Евроинс ”АД е част от „ Евроинс Иншурънс Груп ” АД (ЕИГ), една от най-големите самостоятелни застрахователни групи в Централна и Източна Европа. Групата дава цялостен набор от артикули от общо, здравно и животозастраховане, има над 3 млн. клиенти, 3500 чиновници и развива дейност в 12 страни.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР