Електрохолд планира над 3.8 млн. лева инвестиции в изграждане на

...
Електрохолд планира над 3.8 млн. лева инвестиции в изграждане на
Коментари Харесай

Електрохолд представи приоритетите на дейността си в област Плевен

Електрохолд възнамерява над 3.8 млн. лв. вложения в създаване на нови уреди, цифровизация и реорганизация на електроразпределителната мрежа в област Плевен до края на 2023 година Ръководството на компанията показа целите на активността на електроразпределителното сдружение ЕРМ Запад и комерсиалните сдружения Електрохолд Продажби и Електрохолд Трейд на работна среща в Плевен с регионалния шеф, кметове на общини и техни представители от региона.



Иван Петков, регионален шеф на Област Плевен, и Карел Карел, основен изпълнителен шеф на Електрохолд България.

За създаване на нови уреди и за присъединение на нови клиенти през предходната година бяха вложени 1.86 млн. лв., а тази година сдружението влага над 2.8 млн. лв.. За възстановяване качеството на електрозахранване сега се извършва план за рехабилитация на кабелни линии в Плевен, Кнежа и Червен бряг на стойност 350 000 лв.. Над 300 000 лв. са планувани за реорганизация на мрежа ниско напрежение в общините Плевен, Червен бряг, Долна Митрополия и Гулянци. За изнасяне на електромерни табла на границата на благосъстоятелност в региона са планувани 370 000 лв..

По време на диалозите бяха разисквани и измененията в Общите условия за продажба на електрическа енергия на битови клиенти от Електрохолд Продажби, както и опциите за възстановяване обслужването на клиентите.

„ Целта ни е да поддържаме работещ разговор и съдействие с общините, от което да завоюват клиентите и локалният бизнес “, сподели Карел Крал, основен изпълнителен шеф на Електрохолд България.

Електрохолд организира поредност от срещи с представители на локалните управляващи в Западна България. Събитията са част от политиката на открита, дейна и диалогична връзка на компанията с кметовете на общини и регионалните шефове на територията, която обслужва.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР