Електрическият модел идва с премиера през декември на цена от

...
Електрическият модел идва с премиера през декември на цена от
Коментари Харесай

Автомобилът на Xiaomi - за първи път снимки на живо

Електрическият модел идва с премиера през декември на цена от към 42 000 щатски $

Камуфлажен Xiaomi XU7 е видян паркиран на улица в Китай
(снимка: carnewschina.com)

Феновете на електрическите коли чакат с неспокойствие премиерата на първия автомобил на Xiaomi – компания, която е известна най-много със смарт телефоните и други устройства от света на потребителската електроника. В навечерието на дебюта на Xiaomi SU7 в интернет изтекоха за първи път живи фотоси на колата, включително от вътрешната страна.

Първият автомобил Xiaomi е видян по време на пътни проби в Китай. Шпионите съумяха даже да снимат част от интериора на Xiaomi SU7. Снимките на колата бърдо се разпространиха в мрежата и провокираха огромен интерес. 

Воланът с надпис Xiaomi и тесният екран зад него
(снимка: carnewschinaл.com)

Големият екран на Xiaomi в жанр Tesla
(снимка: carnewschina.com)

Тестовият автомобил е в топ настройка, както се вижда от лидарния датчик на покрива и дейния спойлер откъм гърба. Той също по този начин разполага с Face ID датчик на B-колоната (средната стойка).

Интериорът на Xiaomi SU7 се отличава с огромен екран и тясно табло зад кормилото, който е с три спици, бутони и лостчета. На него има и бутон за превключване на режимите. В центъра е надписът Xiaomi. Вижда се и проекционен екран (HUD).

Така ще наподобява Xiaomi XU7 без камуфлажно “облекло ”
(снимка: Xiaomi)

Xiaomi SU7 е електрически седан с размери 4997x1963x1455 мм и междуосие 3000 мм. Джантите могат да бъдат 19 или 20 инча. Характеристиките на гумите са надлежно 245/45 R19 и 245/40 R20.

Колата ще има две варианти за задвижване: на задните колела с мотор 300 к.с. и на всички колела с оптималната мощ 673 к.с. Батерийният пакет BYD се доставя за по-евтиния вид, до момента в който CATL е за по-скъпия. SU7 тежи 1980 кг, а оптималната скорост е лимитирана на 210 км/ч.

Дизайнът на Xiaomi SU7 внушава за кола с висок жанр
(снимка: Xiaomi)

Очаква се Xiaomi да показа в детайли първия си електрически автомобил на неуточнена дата през декември. Според неофициални информации, SU7 ще коства към 42 000 щатски $.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР