Електрическите скутери станаха много популярни последно време, понеже са удобни

...
Електрическите скутери станаха много популярни последно време, понеже са удобни
Коментари Харесай

ICEWHEEL E9S: сгъваем електрически скутер с максимална скорост до 16 км/ч

Електрическите скутери станаха доста известни последно време, тъй като са комфортни за забавление, извършване на покупки, за вървене на работа, за разходка в парка и всичко това става съвсем без никакъв звук и без да се замърсява околната среда. Зареждането им се реализира от елементарните електрически контакти, а скоростта им е задоволителна за всекидневието.

Електрическият скутер ICEWHEEL E9S е оборудван с електромотор с мощ 180 W, осигуряващ оптималната скорост 18 километра в час и придвижване при надолнище до 8 градуса. Захранването се реализира от 29 V литиевойонна батерия (включена е в комплекта), осигуряваща пробег до 12 км. Една от най-характерните черти на този скутер е, че е сгъваем и след прегъване заема напълно малко място и е комфортен за носене.



Корпусът на устройството е изработен от здрава алуминиева сплав за оптимално натоварване до 100 кг. Колелата са 8-инчови и са покрити със здрава гума. Зареждането се реализира от общоприетата електрическа мрежа напрегнато 220 V, като зареждането от 0 до 100% става за към три и половина часа. Габаритните размери на електрическия скутер ICEWHEEL E9S са 92,50 х 32,00 х 13,50 сантиметра при тегло 8,3 кг. В комплекта са включени скутера, чанта за принадлежности, управление на британски език и зарядното.
Електрическият скутер ICEWHEEL E9S може да бъде закупен оттукЦена: 136,95 евро Складът се намира в Германия ; доставката е безвъзмездна

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР