Елегантното, здраво и безопасно устройство с мощност 10W може да

...
Елегантното, здраво и безопасно устройство с мощност 10W може да
Коментари Харесай

Adata CW0100 – стилен пад за бързо безжично зареждане

Елегантното, крепко и безвредно устройство с мощ 10W може да се употребява с всеки Qi-съвместим смарт телефон под ръководство на Android и iOS

Adata Wireless Charging Pad CW0100 е грациозен и безвреден, като в същото време зарежда доста бързо смарт телефоните (снимки: TechNews.bg)

Искате да се отървете от кабелите при зареждане на смарт телефона? Това е елементарно налично улеснение, стига смарт телефонът да поддържа технология за безжично зареждане Qi . Остава да се сдобиете и с пад за безжично зареждане на допустима за всеки консуматор цена.

Обикновено сходни устройства имат мощ 5W, само че моделът Adata Wireless Charging Pad CW0100, показан наскоро от тайванския производител, идва с двойно по-голяма мощ – 10W, с помощта на което зареждането става доста по-бързо. Можете да очаквате цялостно зареждане на батерията на смарт телефона – от 0 до 100% – за към един час.



Adata Wireless Charging Pad CW0100 е стилно устройство, в което ще се убедите още  допиране на кутията на безжичното зарядно – тя е солидна, гланцирана, с присъщото за Adata цветово брандиране с доминация на черния цвят. Вътре в нея ще откриете стабилен пад, задоволително тежък, с цел да е постоянен, и със заоблени железни краища, които му придават разкош и изтънченост.

Същевременно падът има тъничък профил – пълен е единствено 7,5 мм, с квадратна форма 10×10 см, тъй че няма да заеме огромен повърхност. Тежи 148 грама, а цинковата сплав, която опасва пада в профил, го прави освен здрав и грациозен на външен тип, само че обезпечава и по-добро разпръскване на отделяната топлота.

Смартфоните, сертифицирани по стандарта за безжично зареждане Qi, са тествани за постоянна и безвредна работа, за съгласуемост и енергийна успеваемост. Можете да употребявате Adata CW0100 с всеки Qi-смартфон под ръководство на Android или iOS  – задоволително е да го поставите върху пада, без да мислите за свързване на кабели. Можете да го взимате и ползвате когато и да е като че ли не се зарежда, след което отново да го поставите на „ площадката ”.

Самият пад, несъмнено, би трябвало да е включен към източник на електрическа енергия. За задачата е очакван microUSB порт, а в комплекта е разполагаем USB кабел за свързване на пада посредством захранващ адаптер към електрически контакт или непосредствено към друго устройство, от което може да черпи сила.

По всяко време можете да наблюдавате статуса на зареждането благодарение на LED индикация. Когато той свети в зелено, всичко е обикновено и смарт телефонът се зарежда. Постоянна алена светлина значи неточност при зареждане (например, несъвместимо устройство), до момента в който мигащата алена светлина е знак, че има нежелани предмети наоколо – да вземем за пример ключове или монети, които би трябвало да отстраните, с цел да продължите зареждането.

Adata CW0100 е екипиран с напреднали технологии за безвредна и надеждна работа. Така да вземем за пример, падът е предпазен от прегряване, късо съединяване, входно пресилване и ненормално огромен първоначален ток. Така да вземем за пример, устройството стопира зареждането при съществуване на железни предмети, като по този начин отстрани заплахата от инцидентно прегряване.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР