Electronic Arts потвърдиха, че Star Wars Battlefront 2 е вече

...
Electronic Arts потвърдиха, че Star Wars Battlefront 2 е вече
Коментари Харесай

Star Wars Battlefront 2 вече е златна

Electronic Arts потвърдиха, че Star Wars Battlefront 2 е към този момент златна и продукцията на серийните дискове и цифровите копия може да стартира. Играта е продължение на хитовата игра от 2015. Първият Star Wars Battlefront беше признат с положителни ревюта, само че и със смесени усеща от мнозина, заради чудесния геймплей, само че в това време не изключително богатото и разнообразно наличие.

В това продължение, с изключение на онлайн детайла ще участва и самостойна сингъл акция. От ЕА споделиха към този момент, че акцията ще е евентуално с продължение от към осем часа. Работата по нея е на Motives Studio на Джейд Реймънд, един от хората зад Assassin’s Creed сериите. Сингълът ще се концентрира над историята на Ейдън Версо и опълчването ѝ на бунтовниците след гибелта на императора.

В работата по играта присъединяване имат и Criterion Games, като Star Wars Battlefront 2 излиза на 17.11 за конзоли и PC.

Отделно от това, през днешния ден се появи ново видео към играта, което бе показано по време на Paris Game Week 2017. Видеото е в действителност дебютния филмов откъс към играта. Ако пък сте пропуснали видеото от предходната седмица с присъединяване на симпатягата Чубака, може да го видите тук.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР