Electronic Arts и DICE анонсираха игра за мобилни устройства от

...
Electronic Arts и DICE анонсираха игра за мобилни устройства от
Коментари Харесай

EA с анонс на мобилна игра от света на Battlefield

Electronic Arts и DICE анонсираха игра за мобилни устройства от поредицата Battlefield. Играта ще излезе за смарт телефони и таблети през 2022, оповестява Polygon.

Новината за играта беше обявена от генералния управител на DICE Оскар Габриелсон в четвъртък, който дава обещание феновете на играта да станат очевидци на „изцяло нов Battlefield“. Мобилното заглавие се създава взаимно с Industrial Toys, студио учредено от един от основателите на Bungie, Алекс Серопиян. Компанията беше добита от EA, като са основатели на мобилния шутър от 2018 Midnight Star. Габриелсон акцентира, че разработчиците в DICE работят по концепцията за прехвърлянето на Battlefield за странични платформи от години, както и това, че мобилната игра ще е настрана прекарване от това, което DICE, Criterion и ЕА възнамеряват да издадат по-късно тази година за конзоли и PC.

„Бъдете уверени, това е независима игра. Една изцяло друга игра от тази, която създаваме за конзоли и PC, направена специфични за мобилни платформи. Тя се построява от нулата от iToys, с цел да създадем един мобилен Battlefield действителност, като може да очаквате напълно приключено, основано на умения прекарване. Тази мобилна игра влиза в тестов стадий на тествания преди да излезе идната година., тъй че очаквайте повече детайлности скоро“, написа Габриелсон.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР