Electric Orpheus 2022 ще се състои днес и утре в

...
Electric Orpheus 2022 ще се състои днес и утре в
Коментари Харесай

Нови обстоятелства около Electric Orpheus в Пловдив

Electric Orpheus 2022 ще се състои през днешния ден и на следващия ден в Пловдив. Въпреки новите условия към фестивала, събитието ще се състои в два от клубовете в града. Билетите са отвън продажба заради ограничавания потенциал.

Очакваното с неспокойствие издание на Electric Orpheus 2022, което претърпя две отлагания поради пандемията, ще се организира в градска среда, в клубовете Bee Bop Cafe и " Фарго ", на 27 и 28 май, от 18.00 часа и двата дни.

Поради независещи от уредниците условия от авансово оповестения лайн-ъп отпаднаха New Candys от Венеция, Bazooka и Strawberry Pills от Атина. Това докара до взимане на решение за цялостна отплата на билетите на почитателите, само че и отвори обстановка за благородни дейности от страна на публиката, която към този момент има билет за фестивала. Като отплата за отпадналите актове, билетите ще важат за идващите концерти на групите, които не съумяха да участват, както и ще има кутия за дарения от правилни почитатели на формата, които имат вяра в поддръжката за артистите и желаят да изразят дейната си персонална позиция. Още един жест от страна на уредниците е квалифицирания безвъзмезден лайв стрийм на концертните осъществявания.

Актуалната стратегия на Electric Orpheus 2022 включва: Yo No Se (Бристол, Англия), които работят с продуцента на първия албум на Нирвана и ще ни отвеят двойно с материал от последните си два албума (2021 година / 2022 г.). Очакват ни незабравими страсти с концертите в разнообразна стилистика и от Heptagram (София, България), Лютеница (София, България), Snade (Пловдив, България), Klen (Лондон, UK), както и диджей сет от Nixxon (Копенхаген, Дания).

От Литва, особено по покана на Electric Orpheus и в взаимно съдействие с Отечествен фронт Пловдив 2019 и Каунас - европейска столица на културата 2022, идва електронния актьор Teatre, с цел да ни показа настоящото северно звучене с танцувален акцент. За положителното въодушевление и още танци преди и след концертните осъществявания в двата дни ще чуем диджей сетове, обхващащи цялостен набор от качествена музика през последните 70 години - рокендрол, соул, електро, хип-хоп, индъстриъл, уейв, техно, фънк.

Събитието се провежда с поддръжката на Пловдив - европейска столица на културата 2019.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР