Elden Ring се превърна в поредния голям успех за FromSoftware

...
Elden Ring се превърна в поредния голям успех за FromSoftware
Коментари Харесай

Даже директорът на Elden Ring не знае причината за успеха на играта

Elden Ring се трансформира в следващия огромен триумф за FromSoftware и доказателство за гения, основал Dark Souls Хидетака Миязаки. Играта се продаде в близо 17 милиона копия по целия свят, медиите я затрупаха с похвали, геймърите споделят възторжени мнения за нея. На какво се дължи обаче това? Самият Миязаки, дали заради невзискателност или друго, няма отговор на този въпрос.

Миналата седмица пристигна следващото самопризнание за Elden Ring, получавайки огромната премия на PlayStation Partner Awards 2022 Japan Asia. Тази премия се връчва за най-добре продавалите се игри, създадени в Азия, като другото заглавие, което си подели оценката с Elden Ring беше Genshin Impact. След приключването на церемонията по връчване на премията, Миязаки е интервюиран от IGN, където споделя своята реакция от следващото отличие.

„ Честно казано, не съм се впускал в разбор на това. Истина е, че продажбите бяха по-високи от тези на предишните ни игри, само че нямам концепция заради каква причина. Така че дори и да желая да повторя този триумф, няма да мога “, споделя Миязаки. Той има намерение да продължава да прави игри по метода, по който го е правил и до този миг, като е уверен, че триумфа на Elden Ring няма да го разсее.

„ Опитвам се просто да не мисля прекалено много за това, тъй като считам, че би било неприятна концепция да проучвам обстановката в дълбочина и да се старая да повторя нещата от нея в друга игра “, заключава той.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР