Elden Ring на GromSoftware и Bandai Namco продължава да се

...
Elden Ring на GromSoftware и Bandai Namco продължава да се
Коментари Харесай

Elden Ring с над 20 милиона продадени копия

Elden Ring на GromSoftware и Bandai Namco продължава да се продава все по този начин добре. Това излиза наяве от неотдавна оповестения финансов доклад от страна на издателя. През февруари тази година, когато се навърши година от излизането на играта, Bandai регистрираха 20 милиона продадени копия от Elden Ring. От документа, подаден от издателя излиза наяве, че през последните три месеца хитовото заглавие е добавило в допълнение 500 000 продадени копия.

Както знаете, към сегашния миг FromSoftware работят по допълнение към Elden Ring с името Shadow of the Erdtree. Работата по него се допуска, че е почнала преди месец и както разбираме от GamingBolt и неотдавнашен доклад на притежателите на FromSoftware Kadokawa, Shadow of the Erdtree очевидно няма да излезе скоро. То не е включено в разбора за идната една година и наличието, което компанията ще разгласява, което значи на процедура, че експанжънът ще се появи след април 2024. Звучи леко нетрадиционно игра да получи първото си допълнение повече от две години след излизането на главната игра.

Elden Ring се явява завещание на Souls сериите и е дело на основателя на едноименните игри Хидетака Миязаки. Играта се радва на голям триумф и признанието, както на геймърите, по този начин и на медиите. Конкретно Shadow of the Erdtree бе обявен през март, като малко преди този момент Elden Ring получи следващото си самопризнание, отнасяйки оценката за игра на годината на премиите DICE.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР