Elden Ring и FromSoftware продължават успехите си, като преди дни

...
Elden Ring и FromSoftware продължават успехите си, като преди дни
Коментари Харесай

Поредно признание за Elden Ring

Elden Ring и FromSoftware не престават триумфите си, като преди дни играта завоюва следващо влиятелно отличие.

Появила се напролет на предходната година от основателите на Souls игрите и техния създател Хидетака Миязаки, Elden Ring се посрещна извънредно добре от медиите и геймърите. Играта към този момент е собственик на 20 награди и още толкоз оценки в разнообразни категории и браншове, като последното идва от негеймърска организация. Става дума за „ Небюла “ – американски награди за върхови достижения в областта на научната фантастика и фентъзи жанра. Ежегодните оценки се връчват обичайно на литературни творби, само че има и категория, като тази за „ трагично пресъздаване “, която тази година отиде при Миязаки и Дж. Р.Р. Мартин за работата им по Elden Ring.

Както ви разказахме преди две години, Мартин се включва към екипа, работещ по Elden Ring за малко, изготвяйки концептуалната рамка, някои от персонажите и общия тип на света на играта. Тазгодишната „ Небюла “ се явява трета за Мартин, до момента в който за Миязаки е първото такова отличие, предава Polygon.

Освен всички тези награди и номинации, Elden Ring се явява и голям финансов триумф за FromSoftware и Bandai Namco, като по-рано този месец стана ясно, че играта се е продала в тираж от над 20 000 000 копия от излизането си през февруари предходната година до момента. Очаква се и излизането на Shadow of the Erdtree, единственото допълнение за Elden Ring. Него обаче няма да го забележим скоро. Макар и работата по Shadow of the Erdtree към този момент да е почнала, то ще излезе не по-рано от 2024.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР