Елчин Сангу от "Любов под наем" и "Ирония на съдбата"

...
Елчин Сангу от "Любов под наем" и "Ирония на съдбата"
Коментари Харесай

Феновете на Елчин Сангу полудяха след тази новина

Елчин Сангу от "Любов чартърен " и "Ирония на ориста " стартира нов професионален стадий: актрисата пуска лична сбирка рокли,

Отговорник за разкриването на тази загадка на червенокосата хубавица е нейният сътрудник Юнус Йоздикен.

Любимата на милиони фенове Сангу се е захванала с този нов план дружно с приятеля си, прочут турски предприемач, който съгласно пресата се е срещнал с няколко дизайнери в офиса си в Нишанташъ, с цел да завърши детайлностите по съглашението.

"Елчин също е част от плана, в действителност това е работа, която вършим дружно с някои дизайнери ", разкрива Йоздикен, който похвали гения на половинката си. "Елчин има забавна позиция за модата и има собствен личен жанр. "

Въпреки че са дружно от няколко години, двойката постоянно се е опитвала да пази връзката си надалеч от светлините на прожекторите. Много рядко могат да бъдат засечени дружно на събития и в обществените мрежи не натъртват на общи фотоси.

"Не ме виждате доста в предишното, тъй като задачата ми не е да преча на работата на Елчин, избирам да съм на назад във времето, само че това не се прави оценка и от време на време се пояснява неправилно ", споделя Юнус.

По този мотив предприемачът остави настрани своята поверителност и не се поколеба да приказва пред пресата за връзката си с актрисата, с която поддържа едни от най-стабилните връзки в турския шоубизнес. "Имаме доста благополучен и спокоен фамилен живот. "

Що се отнася до сериалите, Елчин ще се завърне, когато откри забавен план.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР