Елче се превърна в най-необичания костелив орех за Реал Мадрид

...
Елче се превърна в най-необичания костелив орех за Реал Мадрид
Коментари Харесай

Реал Мадрид и Елче си спретнаха ново зрелище за масите

Елче се трансформира в най-необичания костелив орех за Реал Мадрид този сезон, като във „ кралския клуб “ не съумява да стигне до успеха в границите на постоянното време.

Карим Бензема пропусна от дузпа в 33', с цел да подскаже, че не ни чака следващата рутинна победа за „ белия балет “.

Лукас Бойле даде задатък на гостите малко преди почивката, с цел да накара Карло Анчелоти да си заслужи заплатата на почивката.

Италианецът обаче очевидно не е споделил верните неща на своите играчи, тъй като Пере Мия удвои задатък на Елче в средата на второто полувреме, с цел да постави едната ръка на отбора си върху трите точки.

Лука Модрич обаче имаше други проекти за срещата, като този път той бе прецизен от бялата точка в 82', с цел да вдъхне убеденост на съотборниците си, че драмата от шампионата за Купата на краля преди няколко дни може да се повтори.

Едер Милитао пък изравни с гол в 92' с глава, което автоматизирано даде безчет хрумвания за заглавия на публицистите по целия свят, въпреки и сигурно нито един да не е посмял да написа преди последния съдийски сигнал.

Той въпреки всичко пристигна след петте добавени минути, а точките публично бяха поделени сред двата почтени съперника. Реал по този начин възвърне задатъка си от 4 точки на върха пред, до момента в който Елче се отдалечи на 5 от зоната на изпадащите.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР