Елче изненада Майорка и го победи с 1:0 като гост.

...
Елче изненада Майорка и го победи с 1:0 като гост.
Коментари Харесай

Елче излъга Майорка за втора победа през сезона

Елче изненада Майорка и го победи с 1:0 като посетител. Срещата беше от 24-ия кръг на Ла Лига. Единственото попадение в дуела бе дело на Лукас Бойе в 89-ата минута на дуела. Това бе втора победа през сезона за тима на Пабло Мачин. 

През първото полувреме гостите пропуснаха две отлични благоприятни условия за гол посредством Жерар Гумбау и Омар Маскарел. Отново Елче можеше да стигне до гол при започване на втората част, само че още веднъж след корнер Лукас Бойе прати топката на сантиметри около десния дирек. 

В последна сметка гостите стигнаха до гол в 89-ата минута. Бойе засече центриране от точката за дузпата и прати топката във вратата за 0:1.  Домакините от Майорка на собствен ред стигнаха до извънредно трагично попадение оттатък даже добавеното време, когато Ведат Мурики успя с обезверен шпагат да засече една бърза топка, която подмина негов съотборник, и я прати в мрежата за 1:1. В последна сметка голът беше анулиран поради нарушаване в хода на офанзивата. 

Въпреки триумфа Елче продължава да заема последното място в класирането с едвам 10 точки, а Майорка е десети с 32 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР