Elbit Systems Ltd. обяви, че стартира реализацията на договора между

...
Elbit Systems Ltd. обяви, че стартира реализацията на договора между
Коментари Харесай

Elbit Systems стартира реализацията на договора за оборудване на бойните машини Oshkosh 4X4 в Черна гора

Elbit Systems Ltd. разгласи, че започва реализацията на контракта сред израелското Министерство на защитата и Министерството на Отбраната на Черна гора, подписан през декември 2019 година
Двете страни са одобрили финансирането на контракта и с това се пристъпва към осъществяването на доставките. По силата на съглашението на стойност към 35 милиона $, Elbit Systems ще достави черногорските въоръжени сили със оръжейни станции с дистанционно управление (RCWS) за новите леки тактически машини Oshkosh Defense ( " Oshkosh " ) 4X4.
Съгласно контракта Elbit Systems ще извърши цялостна интеграция на отдалечено управляемите оръжейните станции на борда на машините за интервал от три години и ще обезпечи логистична поддръжка за седемгодишен интервал.
Оръжейната станция на Elbit Systems разполага с 12,7-милиметрово оръдие с дистанционно управление. То е леко, с невисок контур, двойна стабилизираща ос, инсталира се външно на борда на бронираната машина. Оръжейната система RCWS предлага точна пукотевица в придвижване и се ръководи посредством дръжки и интелигентни екрани от стрелеца от вътрешността на машината, осигурявайки отбрана на екипажа на машината, който е безвредно ситуиран вътре в нея.
Йехуда (Уди) Веред, общоприет управител на Elbit Systems Land, разяснява: „ Ние сме доста горди да предоставим нашите системи RCWS на въоръжените сили на Черна гора. Този план в допълнение уголемява нашата потребителска база в страните от НАТО и ускорява възходящото ни съдействие с Oshkosh. Свидетели сме на възходящо търсене в международен мащаб за нашите RCWS, от които стотици към този момент работят на борда на редица сухопътни и военноморски платформи “.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР