Elbit Systems Ltd. обяви, че е спечелила нов договор за

...
Elbit Systems Ltd. обяви, че е спечелила нов договор за
Коментари Харесай

Нидерландия възложи на Elbit Systems договори за 65 млн. USD

Elbit Systems Ltd. разгласи, че е спечелила нов контракт за към 50 милиона $ от холандското министерство на защитата („ Dutch MOD”) за доставяне на Кралската войска („ RNLA”) с спомагателни цифрови системи за бойците и военни машини, по програмата за „ Модернизация на оборудването на бойците и на машините в холандската войска “. Договорът ще бъде изпълнен за интервал от три години.

Съгласно контракта, Elbit Systems ще достави цифрови системи с усъвършенствани функционалности, интегрирани в машините, в това число системи за командване и ръководство TORCH-X ™ и програмен продукт за радио системи E-LynX ™. Предоставяните решения би трябвало да отговорят на неповторимите условия на Нидерландската войска. Те ще преминат тестване на място от войските на кралството.

Хайм Делмар, общоприет управител на Elbit Systems C4I & Cyber, съобщи: „ Радваме се, че ни беше дадена опцията да продължим да предоставяме на нидерландската войска усъвършенствани бойни мрежови решения, като ги поддържаме в цялата им стратегия за рационализация на оборудването на бойците. Очакваме с неспокойствие да продължим партньорството си с Министерството на защитата по стратегии, които способстват за оцеляването и успеваемостта на бойците от армията”.

Друг контракт, който завоюва Elbit Systems за почти 15 милиона щатски $, е за доставка на системи за нощно виждане XACT nv32 за нидерландските въоръжени сили. Тези нови контракти са продължения на предходни договори в Нидерландия, които Елбит има в региона на цифровите системи за съоръжение на бойци и мрежовите бойни системи, най-много за програмата VOSS.

Първоначалният контракт ще бъде изпълнен за интервал от две години, с капацитет за спомагателни следващи поръчки за интервал от седем години.

Компактен и лек, с разгъващ се адаптер за глава или каска, XACT nv32 обезпечава изображения с висока разграничителна дарба при неподходящи условия, като в същото време свежда до най-малко отклонението на линията на видимост и е подобаващ за екипите на Специалните сили, полиция, пехотинци и други Продуктовата фамилия на Elbit Systems XACT към този момент е в употреба в редица страни членки на НАТО, в това число Германия, както и с израелските и австралийските въоръжени сили.

Илад Ахаронсън, общоприет управител на Elbit Systems ISTAR, разяснява: „ Тези два нови контракта са продължение на към този момент осъществени контракти, предоставени на Elbit Systems през последните години в Нидерландия. За нас страната е основен пазар и имаме намерение да продължим да укрепваме нашето локално индустриално съдействие както и вложенията в кралството през идващите години ”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР