Елате в събота, 18 юни, в 15.00 ч. пред храм

...
Елате в събота, 18 юни, в 15.00 ч. пред храм
Коментари Харесай

ВМРО в подкрепа на МЕСЕЦ НА СЕМЕЙСТВОТО. Запазете нормалността!

Елате в събота, 18 юни, в 15.00 ч. пред храм „ Св. Неделя “ в София

Това сборище, наречено „ София прайд “, е срам! Гей парадът, който ще се организира на следващия ден в София е проява на извратеността. Поредният опит за показно отказване на фамилията като основа на обществото.

Ето за какво призоваваме всички български жители да поддържат МЕСЕЦ НА СЕМЕЙСТВОТО, проведен от Сдружение РОД на 18 юни, събота от 15.00 ч. пред храм „ Св. Неделя “. Нека дружно покажем, че нормалността има място в българското общество.

Ние от Вътрешна македонска революционна организация преди 3 години спряхме Истанбулската спогодба. Конституционният съд я разгласи за противоречаща на българския Основен закон. Дори и БПЦ през вчерашния ден се разгласи против позорния „ София прайд “, само че и това не трогна кмета на София Йорданка Фандъкова и тя го позволи, макар в СОС – Карлос Контрера, Михаил Петров, Владимир Митов и Димитър Антов.

В същото време правата на тези, които истерично крещят полуголи по улиците, са изцяло обезпечени от законите на Р България. И няма ясна аргументация против какво стачкуват. За нормативните разпореждания полът няма значение, както и половата ориентировка.

Има закони и те са идентични за всички дееспособни жители. Законите не разделят хората на гейове, лесбийки, би-три– полови, на травестити и още там каквито измислени подвидове има. За законите българските жители са равни.

В природата има два биологични пола – мъжки и женски. За нас от Вътрешна македонска революционна организация фамилията е от мъж и жена и техните деца. Това е записано и в Конституцията на Република България. Всякакви опити за следващата замяна, показана като „ смяна “ и напудрена щедро с брилянтин и пера, е чисто и просто принудително налагане на правила и правила, изцяло несъответстващи с нравите, религията, морала, културата и законите в България.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР